Viden, udvikling og samvær
2840 HolteVælg område
Vis underviser
Pia Mengel
Få ledige pladser

Modeskaberen Holger Blom - Inside Out

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

I efteråret 2017 åbner Skanderborg en fantastisk udstilling om den unikke modeskaber Holger Blom: "Inside Out". Modeskaberen blev født i Skanderborg i 1905 og døde i København i 1965. Egentlig ville faderen, at Holger skulle gå videre i hans virksomhed, men Holger ville noget andet. Hans fantasier var i teatrets og modens verden. Som ung mand flyttede han til København, hvor han kunne udvikle sine drømme om at skabe kostumer til byens smukkeste skuespillerinder, som han gjorde til sine drømmepiger og muser. Han har arbejdet på Magasins Modelsalon, skabt rober til tidens førende kvinder og haft egen salon i det indre København. Desuden skabte han mange skønne kostumer til Det Kongelige Tearter, der har opbevaret mange af disse under korrekte forhold, så de den dag i dag kan opleves. Holger Blom oplevede også at blive kongelig hofleverandør fra 1968, hvor han begyndte at sy selskabsrober til dronning Ingrid og var bl.a skaberen af prinsesse Anne Maries brudekjole i 1964.
Senere har store modenavne som Erik Mortensen og Jørgen Bender ligeledes arbejdet sammen med Holger, som de begge beundrede meget. I Skanderborg begynder vi med en byvandring: I Holgers Fodspor, inden vi skal guides rundt i Skanderborg Museum med specialudstillingen: "Inside Out" , hvor vi indføres i Holgers liv og virke af museets egen guide. Sluttelig spiser vi frokost i Skanderborg kulturhus.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 13-10-2017, kl. 08:00

Ugedag Fredag
Holdnr725123
Adresse Hellerup Station
Ryvangs Allé 79
2900 Hellerup
LokaleVed busserne
Holdtimer0,5
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

13-10-2017 Fredag 08:00  -  20:00

Faktaoplysning

Bemærk Turen omfatter bus tur-retur fra Hellerup Station til Udstillingen i Skanderborg, guide på hele turen. I Skanderborg er vi på byvandring i Holgers fodspor, inden vi guides rundt i Skanderborg Museum´s specialudstilling: Inside Out. Her indføres vi i Holgers liv og virke af museets egen guide. Vi slutter besøget med at spise frokost i Skanderborg kulturhus. Kaffe og sandwich i bussen samt frokost er også inkluderet i prisen.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.