Viden, udvikling og samvær
2840 HolteVælg område
Vis underviser
Lisa Elsbøll
Ledige pladser

Strynø - det moderne ø-liv i historiske rammer

Ved spørgsmål ring til 45 80 19 00

Et besøg på Strynø er et møde med det moderne ø-liv i historiske rammer. Øen har i århundreder været en del af søfarten i Det Sydfynske Øhav. Den ligger kun en ½ times sejlads med færge fra Rudkøbing, har skole og børneinstitutioner, butik og erhvervsvirksomheder og er der bor ca. 220 personer helårligt. Vi bliver modtaget på havnen af vores lokale guide Kjeld, som er klar til at give os en enestående dag på Strynø. Vi skal høre både om øens historie og nutid, vi kommer på traktortur til Strynø Mølle og Majtræet, en byvandring blandt de mange smukke huse og gårde og endelig slutter vi med et besøg på Smakke- og Naturcenter. Indimellem de mange natur og kulturoplevelser er der frokost og eftermiddagskaffe.
Afgang og ankomsttider er indtil videre ca. tider.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 11-06-2017, kl. 07:00

Ugedag Søndag
Holdnr721107
Adresse Lyngby
Lyngby station
2800 Kgs. Lyngby
LokaleBag stationen
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Nordsjælland

Kursusdage

11-06-2017 Søndag 07:00  -  20:30

Faktaoplysning

Bemærk Pris inkl. Bus, færge, traktortransport, entré, frokost, kaffe og kage og guider. Afgang og ankomsttider er indtil videre ca. tider.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.