Viden, udvikling og samvær
2840 HolteVælg område
Vis underviser
Lisa Elsbøll
Ledige pladser

Den Store Vikingetur

Ved spørgsmål ring til 45 80 19 00

Vikingerne er stadig meget levende. Hvert år kommer der ny viden frem om vores fascinerende forfædre som ikke kun var vilde krigere, men også handelsfolk, håndværkere og ikke mindst almindelige familier.
Tag med på en helt speciel dagstur til tre spændende Vikingemuseer. Vi starter i Trelleborg - kongeborgen fra Harald Blåtands tid. Borganlægget er rekonstrueret og på museet gives der er godt indblik i både vikingernes liv i krig og fred. Herfra kører vi til Vikingeskibsmuseet i Roskilde, hvor vi starter med en vikinginspireret frokost på Café Knarr. Efter frokosten er der en rundvisning på museet. Her drejer det som om skibene som bragte vikingerne langt over havene. Nu er vi godt klædt på til at tage til det nyeste vikingmuseum - Vikingeborgen ved Køge. Her er der forsat udgravning og vi bliver her helt opdateret på den nyeste viden om vikingerne.

Prisen er inkl. bus, entréer, guider og frokost ekskl. drikkevarer.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 17-06-2017, kl. 08:30

Ugedag Lørdag
Holdnr721108
Adresse Flintholm station
Flintholm station
2000 Frederiksberg C
LokaleFlintholm station
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Nordsjælland

Kursusdage

17-06-2017 Lørdag 08:30  -  17:00

Faktaoplysning

Bemærk Prisen er inkl. bus, entréer, guider og frokost ekskl. drikkevarer.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.