Viden, udvikling og samvær
2840 HolteVælg område
Vis underviser
Pia Mengel
Venteliste

Øen Sild, Gram Slot og Sønderjylland - bustur

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Se rejsebeskrivelse for Øen Sild, Gram Slot og Sønderjylland

Ud for den jyske Vadehavekyst ligger en række øer også kaldet De Frisiske Øer, hvoraf Sild er den største - et tysk ferieparadis, der på tysk hedder Sylt. Vi har arrangeret en spændende tur til denne ø, som vi kommer til via færge fra Havneby på Rømø.
Dag 1: Tæt ved Ribe ligger Gram Slot, et prægtigt bygningsmonument, hvis historie begyndte i 1500 tallet. Vi skal på rundvisning i slottet. Efter denne, spiser vi frokost i slotscafeen, før vi kører til Noldemuseet i det nordlige Tyskland. Pia fortæller om kunstmalerens liv i bussen, hvorefter vi går rundt i museet på egen hånd. Schackenborg Slotskro er parate til at modtage os efter dagens oplevelser. Vi indlogeres i hyggelige værelser i hovedhuset og i de små huse vedsiden af. Om aftenen serveres middag inkl. drikkevarer.
Dag 2: Efter morgenbuffeten på hotellet drager vi mod Rømø og sejler via Havneby kl. 10.25 til Sylt,
Vi tilbringer ca. 4 timer på øen, hvor selvfølgelig hovedbyen Westerland med forretninger og cafeer besøges, her gøres et kortere ophold. Øens berømte Nordstrand vaskes bort hver vinter af Vesterhavet, for så at blive gendannet det følgende forår, denne besøges selvfølgelig også ligesom vi passerer nogle af øens store luksussommerhuse, berømte for deres stråtage. Besøget på Sylt ledes af en lokal guide. Kl. 15.25 sejler vi tilbage til Rømø og kører til Ribe for at spise dagens hovedmåltid kl. ca. 17.00 i rest. Sælhunden. Forventes hjemkomst til Hellerup Station kl. 21.15

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 29-07-2017, kl. 07:00

Ugedag Lørdag, Søndag
Holdnr727113
Adresse Hellerup Station
Ryvangs Allé 79
2900 Hellerup
LokaleVed busserne
Holdtimer4
Antal mødegange2
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

29-07-2017 Lørdag 07:00  -  22:00
30-07-2017 Søndag 08:00  -  21:00

Faktaoplysning

Bemærk Turen omfatter bus og guide - tur-retur, indlogering på Schackenborg Slotskro i delt dobbeltværelse, (Enkelt værelse kan tilkøbes mod tillæg på 270,00 kr.), færge til og fra Sylt, lokale guider på Gram Slot og på Sild samt forplejning i henhold til program. HUSK passet. Se detaljeret program på hjemmesiden fra ca. 1/2-2017. OBS:Tilmelding og betaling er bindende fra 6 uger før turen. Teknisk rejsearrangør: Lyngby Turistfart A/S. Medlem af Rejsegarantifonden nr. 242.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.