Viden, udvikling og samvær
2840 HolteVælg område
Vis underviser

Underviser

Lars Hermann
Venteliste

Refshaleøen og Margretheholm SE 821038

Ved spørgsmål ring til 45 80 19 00

På denne tur i et næsten ukendt hjørne af København kan I opleve både uhyggelige og opbyggelige historier om et København under fortsat udvikling. Her - bagved Christiania - blev 30 mennesker henrettet efter befrielsesopgøret i efterkrigsårene. Efterfølgende (i 1951) blev 16 personer dræbt og 78 såret ved en voldsom eksplosion i nogle miner, som var til reparation.

I dag er området under voldsom udvikling. Margretheholm er nu domineret af nyt byggeri finansieret af danske pensionskasser. Rundt om Danmarks første (og eneste) hangar til vandflyvere flytter tusindvis af nye borgere ind. Vi ser også de fantasifulde husbåde langs Krudtløbsvej.

Refshaleøen er blevet trendy og mange nye mindre virksomheder flytter derud- inklusiv en privat raketpilot. Vi ser på sporene efter Melodi Grand Prix, som blev afholdt her i 2014, og hører også om det særegne gastronomiske miljø med smørrebrøds-specialisten Aamanns og gourmet restauranten Amass med egen urtehave. De får snart selskab. I 2017 åbner Noma med deres nye version af det nordiske køkken ved Søminedepotet og forlader deres nuværende lokaler på den Nordatlantiske Brygge og 2 stjerner i Michelin.
Vi slutter af ved restaurant 56 grader, hvor vi skal smage en masse god mad.
Prisen inkluderer byvandring, mad, vin, fadøl, kaffe og vand.
Arrangementet er ikke velegnet for gangbesværede.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 25-03-2018, kl. 11:00

Ugedag Søndag
Holdnr821036
Adresse Operaen
Ekvipagemestervej 10
LokaleForan indgangen
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Nordsjælland

Kursusdage

25-03-2018 Søndag 11:00  -  15:00

Faktaoplysning

Bemærk Arrangementet er ikke velegnet for gangbesværede.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.