Viden, udvikling og samvær
2840 HolteVælg område
Vis underviser

Underviser

Kasper Østerø - Rygskole - Naturtræning - Bevægelses- & kampkunst Kasper er fysioterapeut med certifikat i Mekanisk diagnostik- & terapi samt efteruddannelse indenfor rygundersøgelse og behandling, idræt- og sportsfysioterapi. I en årrække tilknyttet Skodsborg sundhedscenter, Gentofte hospitals klinik for Gigt- & Rygsygdomme samt Københavns kommunes Ryg- og Genoptræningscenter. Kasper er uddannet i flere orientalske bevægelses- og kampformer og har 3 instruktørgrader/sort bælte. Hvad laver du ved siden af dit arbejde som underviser? For et halvt års tid siden åbnede jeg min egen klinik i Allerød gågade, Axis Motion & Fysioterapi. Axis er mit varemærke - det er latin og betyder akse eller omdrejningspunkt - og mit mål er at finde omdrejningspunktet for mine klienters udfordringer, uanset om det er indenfor fysioterapi, motion eller bevægelseskunst. Som en del af mit virke underviser jeg også i Tai Chi, som balancetræning for seniorer, samt i Bruce Lee`s universal bevægelses- og kampkunst - Jeet Kune Do. Hvad vil du gerne give dine kursister med hjem? Viden! Hvis man har rygproblemer er det vigtigt, at vide hvad man selv kan gøre, og vil man i god form er det ligeledes vigtig, at vide hvordan træningen skal bygges op, så man træner hårdt nok til at skabe forandring, men ikke så hårdt at der opstår overbelastning. Hvilke forudsætninger skal kursisterne have for at deltage? Overordnet vil jeg sige, at man skal kunne bevæge sig i hurtig gang eller let løb. Frem for alt skal man dog bare være åben for en ny bevægelsesform. Hvad oplever du som den største trend indenfor bevægelse? Den største og bedste trend er uden tvivl bevidstheden om, at vi alle skal være mere aktive i vores hverdag. Personligt syntes jeg træning skal være sjovt, for ellers bliver man ikke ved med at træne på lang sigt. Går du selv på aftenskole? I min fritid dyrker jeg fridykning, svømning, terrænløb, salsa, indonesisk kampkunst, vandrer i naturen, og spiller lidt fodbold, så… Men jeg bladrer da spændt AOF kataloget igennem to gange årligt og drømmer om at gå til Yoga eller måske lære at tale kinesisk en dag, når mine børn er blevet lidt større. Kan du komme med en god grund til, at man skal tage på aftenskole? Forandring. Når man lærer noget nyt forandres man for evigt. I AOF aftenskolen mødes man af professionelle instruktører, der elsker deres arbejde og er klar til at lære en noget nyt.

Læs mere

Kasper Østerø
Ledige pladser

Rygskole

Ved spørgsmål ring til 45 80 19 00

Rygskole er for dig der er generet af gentagne hold i ryggen eller vedvarende rygsmerter og ønsker at lære mere om din ryg, og om hvad du selv kan gøre.
Hver session i Rygskolen indeholder to dele - en undervisningsdel, hvor du bl.a. vil lære om ryggens anatomi, årsager til rygsmerter, smertemekanismer og gode råd til hvordan rygsmerter kan håndteres - samt en aktiv del med test af smidighed, styrke, core-stabilitet og kondition- træning/genoptræning samt løbende udarbejdelse af individuelt hjemmetræningsprogram.
Indhold
Undervisnings del:
- Myte & fakta om rygsmerter
- Ryggens anatomi
- Årsager til rygsmerter
- Smertemekanismer
- Gode råd til håndtering af rygsmerter
- Q & A
Aktiv del:
Test: Bevægelighed, kontrol, muskelstyrke, kondition
Træning/genoptræning
A) Opvarmning: Pulsstigning, ledopvarmning, indledende muskeltræningsøvelser og udspænding.
B) Smidighedstræning og stræk.
C) Bevægelseskontrol (core-stabilitet).
D) Muskelstyrke-, styrke-udholdenhed- og udholdenhedstræning.
E) Konditionstræning (low-impact).
F) Afspænding.

Forudsætninger: Hurtig gang, op/ned fra gulv
Påklædning: Træningstøj og indendørssko
Udstyr: Træningsmåtte/yogamåtte - medbring egen eller køb af underviser

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 09-04-2018, kl. 17:30

Ugedag Mandag
Holdnr878009
Adresse Axis Fysioterapi
MD Madsensvej 16, 1.
3450 Allerød
LokaleAxis Fysioterapi
Holdtimer12
Antal mødegange6
AfdelingAOF Nordsjælland

Kursusdage

09-04-2018 Mandag 17:30  -  19:00
16-04-2018 Mandag 17:30  -  19:00
23-04-2018 Mandag 17:30  -  19:00
30-04-2018 Mandag 17:30  -  19:00
07-05-2018 Mandag 17:30  -  19:00
14-05-2018 Mandag 17:30  -  19:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.