Viden, udvikling og samvær
2840 HolteVælg område
Vis underviser

Underviser

Intern Rundviser
Ledige pladser

Amager Bryghus

Ved spørgsmål ring til 45 80 19 00

Tag med på rundvisning og øl-smagning i det lokale Amager Bryghus, som brygger noget af det bedste øl i landet.

Rundvisningen starter med en forfriskning i showroomet, mens der fortælles om bryggeriets historie. Stemningen i lokalerne vil du opleve som ganske særlig. Der hviler en andægtig ro over stedet - ikke mindst fordi bryghuset tidligere var lagerbygning for et velkendt religiøst trossamfund. Dernæst vises vi rundt i hele bryggeriet, og vi hører om de forskellige brygprocesser, som forvandler malt, vand, humle og gær til det færdige øl.

Amager Bryghus har i de sidste år placeret sig på Top 100 listen over verdens bedste bryggerier. Bag bryggeriet står Morten Valentin Lundsbak og Jacob Storm, som begge er uddannede diplombryggere fra Den Skandinaviske Bryggerhøjskole. De to startede bryghuset sammen i 2007. Deres ambition er at give alle øl-elskere en god oplevelse, og de satser som udgangspunkt på en lokal forankring, men de eksporterer også deres øl til mange andre lande. Vi runder af i showroomet med at smage lidt mere af øllet i hanerne.

Bemærk! Indgang fra Egensevej - overfor Hovvej

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 07-06-2017, kl. 19:00

Ugedag Onsdag
Holdnr722127
Adresse Amager Bryghus
Fuglebækvej 2C/Egensevej
2770 Kastrup
Lokaleab
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Nordsjælland

Kursusdage

07-06-2017 Onsdag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Bemærk Indgang fra Egensevej - overfor Hovvej.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.