Viden, udvikling og samvær
2840 HolteVælg område
Vis underviser
Frederik Sundberg
Venteliste

Gastronomi I -Let

Ved spørgsmål ring til 45 80 19 00

Mangler du inspiration i hverdagen til at lave lækker mad, og kunne du tænke dig at blive bedre til at lave mad, eller lære nogle nye teknikker i køkkenet?
Så har du nu muligheden for at blive undervist i madkunst, tilberedningsmetoder og tilsmagning.

Undervisningen tager udgangspunkt i dine kompetencer. Derfor kan du vælge hvilket hold der passer dig.
Vi vil i fællesskab forberede dagens menu bestående af en hovedret og en dessert, så hver undervisningsgang munder ud i en dejlig middag som vi vil nyde i fællesskab.
Du vil lære færdigheder til at lave klassiske franske saucer, tilberede det perfekte stykke kød/fisk. Du vil lære hvad det vil sige at "smage til", og sørge for at din mad er balanceret i forhold til grundsmagene, sur, sød, salt og bitter.
Derudover tager vi fat på de mere legende teknikker i køkkenet og arbejder kreativt med konsistenser og anretning.
Grundteknikker som partering af kylling, koge en fond, lave sauce/sovs fra bunden. Hvordan steger du det perfekte stykke fisk eller kød. Tilberedning af grøntsager på forskellige måder.
Hvad skal man tænke på når man smager til. Vi arbejder med tilsmagning ud fra grundsmagene. Vi arbejder med hakketeknikker og ser på hvordan vi kan tilføje forskellige teksturer for at gøre retten mere alsidig.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 21-02-2018, kl. 17:30

Ugedag Onsdag
Holdnr867108
Adresse Sjælsøskolen
Ravnsnæsvej 120
3460 Birkerød
LokaleSkolekøkken
Holdtimer16
Antal mødegange4
AfdelingAOF Nordsjælland

Kursusdage

21-02-2018 Onsdag 17:30  -  20:30
28-02-2018 Onsdag 17:30  -  20:30
07-03-2018 Onsdag 17:30  -  20:30
14-03-2018 Onsdag 17:30  -  20:30

Faktaoplysning

Bemærk Kursuspris inkl. råvarer. Medbring forklæde, viskestykke, en skarp kniv og evt. drikkevarer.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.