Viden, udvikling og samvær
2840 HolteVælg område
Vis underviser
Frederik Sundberg
Ledige pladser

Gastronomi II -Øvet

Ved spørgsmål ring til 45 80 19 00

Mangler du inspiration i hverdagen til at lave lækker mad, og kunne du tænke dig at blive bedre til at lave mad, eller lære nogle nye teknikker i køkkenet?
Så har du nu muligheden for at blive undervist i madkunst, tilberedningsmetoder og tilsmagning.

Undervisningen tager udgangspunkt i dine kompetencer. Derfor kan du vælge hvilket hold der passer dig.
Vi vil i fællesskab forberede dagens menu bestående af en hovedret og en dessert, så hver undervisningsgang munder ud i en dejlig middag som vi vil nyde i fællesskab.
Du vil lære færdigheder til at lave klassiske franske saucer, tilberede det perfekte stykke kød/fisk. Du vil lære hvad det vil sige at "smage til", og sørge for at din mad er balanceret i forhold til grundsmagene, sur, sød, salt og bitter.
Derudover tager vi fat på de mere legende teknikker i køkkenet og arbejder kreativt med konsistenser og anretning.

Vi tager skridtet videre og arbejder med at forarbejde råvarerne yderligere.
Du vil lære at lave den perfekte grøntsagspuré - et godt alternativ til sovsen, og laver mayonnaise fra bunden.
Derudover vil vi arbejde med syltemetoder og ser på hvordan man kan tilføre forskellige konsistenser til retten.

Forudsætning for deltagelse anbefaler jeg at du har gennemgået hold 1 eller svarende hertil.
Kursuspris inkl. råvarer.
Medbring forklæde, viskestykke, en skarp kniv og evt. drikkevarer.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 16-05-2018, kl. 17:30

Ugedag Onsdag
Holdnr867109
Adresse Sjælsøskolen
Ravnsnæsvej 120
3460 Birkerød
LokaleSkolekøkken
Holdtimer16
Antal mødegange4
AfdelingAOF Nordsjælland

Kursusdage

16-05-2018 Onsdag 17:30  -  20:30
23-05-2018 Onsdag 17:30  -  20:30
30-05-2018 Onsdag 17:30  -  20:30
06-06-2018 Onsdag 17:30  -  20:30

Faktaoplysning

Bemærk Forudsætning for deltagelse anbefaler jeg at du har gennemgået hold 1 eller svarende hertil. Kursuspris inkl. råvarer. Medbring forklæde, viskestykke, en skarp kniv og evt. drikkevarer.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.