Viden, udvikling og samvær
2840 HolteVælg område
Vis underviser
Frederik Sundberg
Ledige pladser

Kaffekursus I -Sensorik

Ved spørgsmål ring til 45 80 19 00

På kaffekursus I bliver du introduceret til en verden af kaffe og smag. Vi arbejder med kaffens mange nuancer i aroma og smag.
Kaffe er en råvare som kan sammenlignes med vin. Kaffe indeholder teoretisk set langt flere smagskomponenter end vin, og vi vil derfor prøve at afkode nogle af disse samt træne hvordan man forstår disse nuancer i kaffen.
For at smage på kaffe, er det nødvendigt også at forstå processerne kaffebønnen gennemgår fra plante til færdigbrygget kop kaffe. Vi vil derfor se på hvad der skaber smagen i kaffen og hvordan forskellige processer har indflydelse på den endelige smag i koppen.

Der vil være brød, mælk og andre snacks.
Jeg anbefaler at du ikke har spist, drukket eller på anden måde indtaget ting, som har en stærk eller kraftig smag. Dvs. ingen tyggegummi, rygning, "krydret" mad, minimum 1 time inden kurserts start.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 11-03-2018, kl. 11:00

Ugedag Søndag
Holdnr867106
Adresse Sjælsøskolen
Ravnsnæsvej 120
3460 Birkerød
LokaleSkolekøkken
Holdtimer3
Antal mødegange1
AfdelingAOF Nordsjælland

Kursusdage

11-03-2018 Søndag 11:00  -  13:05

Faktaoplysning

Bemærk Det anbefales, at man ikke indtager ting, som har en stærk eller kraftig smag. Dvs. ingen tyggegummi, rygning, "krydret" mad, minimum 1 time inden kursets start.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.