Viden, udvikling og samvær
2840 HolteVælg område
Vis underviser
Astrid Ellemo
Ledige pladser

Fisk for alle

Ved spørgsmål ring til 45 80 19 00

Mange har aldrig rigtig fået tilberedning af fisk ind på den faste menu på samme måde som f.eks. frikadeller eller lasagne. Alene det at skulle rense og filetere en fisk inden tilberedning, får mange til at droppe ideen. På kurset her lærer du at håndtere de mest populære ferske fisk fra årstiden i forhold til, hvordan de kommer til at smage bedst - stegt, dampet, ovnbagt, grillet, marineret eller lynstegt.

3. mødegange torsdage.
Husk at medbringe en skarp kniv -helst filetteringskniv, skærebræt, forklæde og viskestykke og fryseposer til evt. rester.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 26-10-2017, kl. 18:00

Ugedag Torsdag
Holdnr767221
Adresse Toftevangskolen
Teglporten 7
3460 Birkerød
LokaleSkolekøkken-l 14
Holdtimer13,5
Antal mødegange3
AfdelingAOF Nordsjælland

Kursusdage

26-10-2017 Torsdag 18:00  -  21:30
09-11-2017 Torsdag 18:00  -  21:30
23-11-2017 Torsdag 18:00  -  21:30

Faktaoplysning

Bemærk Medbring en skarp kniv, forklæde og viskestykke og fryseposer til evt. rester.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.