Viden, udvikling og samvær
2840 HolteVælg område
Vis underviser
Christina Pedersen
Ledige pladser

Møbelmaling

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Er du til gamle møbler og genbrug, og trænger dit hjem til et frisk pust? Kunne du tænke dig at sætte dit personlige præg på dit hjem ved at opfriske dine gamle møbler? Så her er muligheden for at komme på kursus i at male på egne møbler eller andre småting. Du vil få råd, vejledning og hjælp til præcis DIT møbel. På dette kursus vil du lære tre grundlæggende teknikker, der kan bruges til at istandsætte gamle møbler og dermed skabe nyt liv i dit hjem. Vi vil arbejde med tre supermoderne teknikker: Patina, krakelering og struktur. Medbring dit eget møbel og mal selv, mens du får inspiration og lærer nye teknikker. Det er en fordel at have lidt kreativ erfaring, men bestemt ikke et must! Der er et utal af muligheder, og det er kun fantasien, som sætter grænser.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 28-10-2017, kl. 10:00

Ugedag Lørdag, Søndag
Holdnr765143
Adresse Vangede Stationsbygning
Vangedevej 143
2820 Gentofte
LokaleMusik og sproglokale
Holdtimer12
Antal mødegange2
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

28-10-2017 Lørdag 10:00  -  15:00
29-10-2017 Søndag 10:00  -  15:00

Faktaoplysning

Niveau Begyndere/let øvede
Bemærk Medbring dit eget mindre møbel samt pensler og maling. Du maler selv, mens du får inspiration og lærer nye teknikker. Lokalerne er placeret i stueetagen og der er parkeringsplads ud for højre side af bygningen.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.