Viden, udvikling og samvær
2840 HolteVælg område
Vis underviser

Underviser

Jannice Cassandra Hansen
Ledige pladser

Glas workshop for børn og voksne

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Lav dit helt eget farvestrålende glasmotiv. I workshoppen kan du sammen med dit barn eller barnebarn lave hver jeres helt eget farvestrålende glasmotiv helt fra bunden. I kan vælge om glasmotivet skal stå eller hænge. I får en kort instruktion i hvordan de farvede glasstumper klippes i den ønskede form, derefter kan I gå i gang med glasset. Der gives vejledning undervejs. Hvert barn skal ledsages af en voksen. Barnet skal være min. 5 år, og det kræver at man kan koncentrere til i den tid det tager at designe sit motiv, op til 3 timer. Der udleveres sikkerhedsbriller, der skal bæres af alle deltagere i workshoppen. Med i prisen er 2 glasmotiver ca. 12 x 12 cm til at stå eller hænge. Er du hurtigt færdig kan der tilkøbes ekstra motiver som afregnes med læreren på stedet. Glasmotiverne bliver brændt efter kurset og det aftales på kursusdagen, hvornår de færdige værker kan afhentes i Vangede.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 07-04-2018, kl. 10:00

Ugedag Lørdag
Holdnr835013
Adresse Vangede Stationsbygning
Vangedevej 143
2820 Gentofte
LokaleSproglokale
Holdtimer4
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

07-04-2018 Lørdag 10:00  -  13:00

Faktaoplysning

Målgruppe Børn og forældre
Bemærk Tilmeldingen gælder 1 voksen med 1 barn, og det er den voksne, der tilmeldes. Materialeudgifter er inkluderet i kursusprisen. Ved tilmelding bedes barnets alder oplyst. Glasmotiverne bliver brændt efter kurset og det aftales på kursusdagen, hvornår de færdige værker kan afhentes i Vangede.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.