Viden, udvikling og samvær
2840 HolteVælg område
Vis underviser
Jette Hjulmand & Sirid Nolsøe
Ledige pladser

Kroppens sprog

Ved spørgsmål ring til 45 80 19 00

Kroppen taler sit tydelige sprog alle steder og hele tiden!
Hvad enten vi er i professionelle relationer eller sammen med familie og venner.
En naturlig del af vores personlighed som den udfolder sig for vore omgivelser.

Og kroppen taler allermest, når vi udfordres følelsesmæssigt - når vi f.eks. står frem for en større gruppe, eller er i en svær samtale med en kollega, chef, kunde, elev etc.

Gode relationer er vigtige i professionelle sammenhænge, hvor vi arbejder med andre mennesker - som pædagoger, lærere, sygeplejere eller som bankrådgivere, socialrådgivere og ledere. Gode relationer og god stemning vokser ud af tillid, tryghed og respekt og de følelser skabes primært gennem kroppen.

Derfor kan det være afgørende at være sig kroppens sprog bevidst og arbejde med det!
Her handler det ikke om, hvorvidt vi har armene over kors eller ej - men mere om at sanse hvorvidt det verbale og det kropslige sprog er samstemmende lige nu og her. At være medvidende om, hvad der sker i egen krop og kunne sanse, hvad der sker hos andre. Det handler om hvordan vi træder ind i et rum, tager kontakt og kommunikerer med hinanden.

Foredraget er en smagsprøve og introduktion til dette felt. Et aktivt foredrag, hvor du bliver klogere på dig selv kropsligt gennem bevægelse og øvelser. Det handler om at bevæge opmærksomheden fra hovedet ud i hele kroppen.

Foredraget henvender sig til dig, der ønsker en større kropslig opmærksomhed på jobbet, eller som står for at skulle undervise og lave foredrag - men også til dig, der har lyst til at være mere kropsligt nærværende i relationer generelt.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 03-05-2017, kl. 17:00

Ugedag Onsdag
Holdnr718016
Adresse Birkerød Idrætscenter
Bistrupvej 1
3460 Birkerød
Lokalesal 1-glassalen. 1.
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Nordsjælland

Kursusdage

03-05-2017 Onsdag 17:00  -  20:00

Faktaoplysning

Bemærk Pause indlagt til at spise medbragte madpakke. Cafe med mulighed for at købe forplejning.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.