Viden, udvikling og samvær
2840 HolteVælg område
Vis underviser
Pia Mengel
Ledige pladser

Whiskysmagning i Nyborgs Destilleri

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

I 2009 begyndte man at destillere whisky i statsbanernes gamle togværksteder ved havnen i Nyborg. Man bliver mødt af en liflig duft, når man åbner dørene til produktionshallerne. Et gammelt lokomotiv troner midt i den store lagerhal - fyldt med whisky på fade. Rundt omkring i resten af den gamle hal står destilleriets øvrige whiskyer og rom på alverdens fade. De store kobberkedler står smukt i destillerihallen, hvor vi bliver ført gennem alle processer, fra produktion til færdigt produkt. Efter rundvisning med den whiskykyndige lokale guide, skal vi nyde 3 forskellige whiskyer. Vi snuser derefter lidt rundt i bryggeriet inden vi skal nyde 2 stk. gourmet smørrebrød og 1 glas vin/1 øl. Lidt tid på egen hånd bliver der også, og måske får vi lidt rabat ved køb af deres liflige produkter. Næsten alle råvare i produktionerne er økologiske og kommer fra nærområdet.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 06-04-2018, kl. 09:50

Ugedag Fredag
Holdnr825023
Adresse Hellerup Station
Ryvangs Allé 79
2900 Hellerup
LokaleVed busserne
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

06-04-2018 Fredag 09:50  -  17:00

Faktaoplysning

Bemærk Arrangementet omfatter bus og guide til og fra mellem Hellerup Station og Destilleriet i Nyborg. Guidet rundvisning i Danmarks nyeste destilleri samt 3 whiskysmagninger, frokost med gourmet smørrebrød med 1 øl/1 glas vin og kaffe i bussen.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.