Viden, udvikling og samvær
2840 HolteVælg område
Vis underviser
Pia Mengel
Ledige pladser

Privathospitalet Aleris-Hamlet

Ved spørgsmål ring til 44 91 91 11

1980erne dukkede de første privathospitaler op i Danmark. Mange danskere følte ikke, at det offentlige sygehusvæsen opfyldte deres behov. Det begyndte med mindre klinikker med få specialer. I dag er markedet præget af få store privathospitaler, hvor Aleris-Hamlet er langt det største med 8 privathospitaler spredt udover hele landet og mere end 1.000 ansatte inden for 40 specialer. På Aleris-Hamlet Hospitaler kommer der selvbetalende patienter, men langt de fleste patienter kommer via deres sundhedsforsikring eller via det udvidede, frie sygehusvalg, som alle patienter kan benytte, hvis der er mere end 30 dages ventetid i det offentlige på udredning og behandling. Ud over hospital driver Aleris også hjemmepleje, dagscentre, plejecentre og genoptræningscentre i mange kommuner. Vi er inviteret til rundvisning på Aleris-Hamlet Hospitaler i Søborg, hvor det bliver muligt at få et indblik bag kulisserne og se, hvordan en dag på hospitalet forgår. Lær mere om dine rettigheder som patient.
Aleris er en privat sundhedsvirksomhed, der tilbyder aktiviteter inden for privathospitaler, ældreomsorg og psykisk pleje i Sverige, Norge og Danmark. Aleris er ejet af Investor, har cirka 11 000 medarbejdere og en omsætning på omkring 10 mia. svenske kroner.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 08-11-2017, kl. 15:00

Ugedag Onsdag
Holdnr720643
Adresse Privathospitalet Aleris-Hamlet
Gyngemose Parkvej 66
2860 Søborg
LokaleHospitalet
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Herlev

Kursusdage

08-11-2017 Onsdag 15:00  -  16:30

Faktaoplysning

Bemærk Arrangementet omfatter entré og guidet rundvisning samt en kop kaffe.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.

Alternative kurser

Kursusnavn Ugedag Startdato Underviser

Privathospitalet Aleris-Hamlet

Ledige pladser
Onsdag 08-11-2017, kl. 15:00-16:30 AOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk Pia Mengel

Flere kurser