Viden, udvikling og samvær
2840 HolteVælg område
Vis underviser
Lisa Elsbøll
Ledige pladser

Den store vikingetur - bustur

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Vikingerne er stadig meget levende. Hvert år kommer der ny viden frem om vores fascinerende forfædre, som ikke kun var vilde krigere, men også handelsfolk, håndværkere og ikke mindst almindelige familier. Tag med på en helt speciel dagstur til tre spændende Vikingemuseer. Vi starter i Trelleborg - kongeborgen fra Harald Blåtands tid. Borganlægget er rekonstrueret, og på museet gives der er et godt indblik i vikingernes liv i både krig og fred. Herfra kører vi til Vikingeskibsmuseet i Roskilde, hvor vi starter med en vikinginspireret frokost på Café Knarr. Efter frokosten er der en rundvisning på museet. Her drejer det sig om skibene, som bragte vikingerne langt over havene. Nu er vi godt klædt på til at tage til det nyeste vikingmuseum - Vikingeborgen ved Køge. Her er der forsat udgravning, og vi bliver helt opdateret på den nyeste viden om vikingerne.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 01-09-2017, kl. 08:30

Ugedag Fredag
Holdnr725163
Adresse Hellerup Station
Ryvangs Allé 79
2900 Hellerup
LokaleVed busserne
Holdtimer2
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

01-09-2017 Fredag 08:30  -  17:30

Faktaoplysning

Bemærk Arrangementet omfatter guide, kulturhistoriker Lisa Elsbøll, bus tur-retur, entré til vikingeborge samt frokost på Café Knarr. Mødested er: Hellerup Station ved busserne.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.