Viden, udvikling og samvær
2840 HolteVælg område
Vis underviser
Tommy P. Christensen
Ledige pladser

Eventyrslottet Gavnø og Næstved - bustur

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

En helt speciel tur til Sydsjælland. Vi kører igennem det smukke sydsjællandske landskab til det smukke gods Gavnø, som i dag kalder sig et eventyrslot, og det er ingen overdrivelse. Vi træder indenfor på slottet, og der bliver rundvisning i den enestående malerisamling, som rummer over 1000 malerier. Efter turen blandt kunsten tager vi på havevandring i den pragtfulde have med Rosenhaven i fuldt flor. Begge rundvisninger er med lokale guider. Efter både maler- og havekunst spiser vi frokost på Café Tulipanen, hvor der, ud over mad, kan smages på øl fra Slotsbryggeriet Gavnø. Fra Gavnø kører vi ind til Næstved, hvor det forsat er muligt at se autentisk middelalder. Her går vi en byvandring blandt velbevarede huse, boder, kirker og kloster. Det er historien om livet i en driftig handelsby i middelalderen og reformationen - fra den katolske kirke til nyere tid. Turen slutter med kaffe og kage. Under hele turen er kulturhistoriker Tommy P. Christensen med for at binde det hele sammen, og han er også ansvarlig for rundvisningen i Næstved.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 23-09-2017, kl. 08:00

Ugedag Lørdag
Holdnr725153
Adresse Hellerup Station
Ryvangs Allé 79
2900 Hellerup
LokaleVed busserne
Holdtimer2
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

23-09-2017 Lørdag 08:00  -  18:00

Faktaoplysning

Bemærk Arrangementet omfatter bus tur-retur fra Hellerup Station, guide, kulturhistoriker Tommy P. Christensen, frokost på Café Tulipanen samt 1 øl fra Slotsbryggeriet Gavnø og vi slutter med kaffe og kage. Mødested er Hellerup Station ved busserne.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.