Viden, udvikling og samvær
2840 HolteVælg område
Vis underviser
Lisa Elsbøll
Ledige pladser

En søndag på Amager - bustur

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Busturen er tilrettelagt for dig som gerne vil med på oplevelser i København og omegn, men ikke orker at gå langt og i flere timer. En del af København ligger samlet på et par øer. Denne tur begynder på Christianshavn med en byvandring rundt i de smukke baggårde, langs kanalen og de historiske bygninger. Herfra kører vi ud på Refshaleøen - det gamle BW og Lynetten - i dag en fremtidig bydel i København. Langs kysten kommer vi til Amager Strandpark - her vokser Københavns nye Manhatten op med en sjælden hastighed i byggeriet. I den gamle sejlklub Sundby Sejl spiser vi frokost med udsigt til det travle Øresund. Efter frokosten forsætter vi igennem Sundby til Ørestaden - den nye bydel på Amagerfælled - 5 km.lang og 600 m. bred. Fra nyt til gammelt - vi køre til den velbevarede bondeby St. Magleby og slutter i den smukke skipperby Dragør. Her går vi en tur i de enestående gademiljøer og slutter med kaffe og kage på havnen. En unik tur på Amager med Lisa Elsbøll som guide - få kender Amager som hun.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 18-06-2017, kl. 09:00

Ugedag Søndag
Holdnr725033
Adresse Hellerup Station
Ryvangs Allé 79
2900 Hellerup
LokaleVed busserne
Holdtimer2
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

18-06-2017 Søndag 09:00  -  17:15

Faktaoplysning

Bemærk Turen omfatter bus tur-retur fra Hellerup Station, guide på hede turen ved kulturhistoriker Lisa Elsbøll, frokost med 3 stk. smørrebrød samt kaffe og kage. Øvrige drikkevarer er for egen regning. OBS: Tilmelding og betaling er bindende fra 6 uger før turen.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.