Viden, udvikling og samvær
2840 HolteVælg område
Vis underviser

Underviser

Mattias Tesfaye
Ledige pladser

Velkommen Mustafa - Mattias Tesfaye

Ved spørgsmål ring til 43 71 36 71

Udlændingepolitikken var i årtier et smertensbarn for Socialdemokratiet. En blød bug åben for angreb fra højrefløjen og et emne, der kunne splintre partiet internt. Mattias Tesfaye har på samme måde som Socialdemokratiet været på en politisk rejse og er endt et sted, hvor en stram udlændingepolitik er en forudsætning for at bevare velfærdsstaten som vi kender den.
Denne aften fortæller han Socialdemokratiets udlændingepolitiske historie ud fra sin anmelderroste bog Velkommen Mustafa, og lægger op til debat om et af dansk politiks mest omdiskuterede emner. I første del af aftenen vil Mattias præsentere bogen og den udlændingepolitiske historie - i anden del vil vi diskutere politikken i selskab med en nøje udvalgt politisk gæst.
I samarbejde med Ballerup Bibliotek.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 01-03-2018, kl. 19:00

Ugedag Torsdag
Holdnr181038
Adresse Ballerup Bibliotek
Banegårdspladsen 1
2750 Ballerup
Lokalemødelokale
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Vestegnen

Kursusdage

01-03-2018 Torsdag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Niveau Alle
Målgruppe Alle

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.