Viden, udvikling og samvær
2840 HolteVælg område
Vis underviser
Pia Mengel
Ledige pladser

Rigoletto i Malmø

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

I Malmø ligger det fantastiske opera- og musikhus fra 1943. I år har vi fornøjelsen af at kunne overvære Verdis berømte og vidunderlige opera Rigoletto iscenesat af Kasper Holten. Vi køres til operahuset i bus og efter ankomsten skal vi på rundvisning. Herefter serveres en dejlig frokost inkl. 1 glas vin. I pausen nyder vi kaffe og kage. Handling i Rigoletto: Hertugen af Mantua er en notorisk kvindebedårer og forfører. Faderen til en ydmyget pige kaster forbandelse over Hertugen og hans hofnar Rigoletto, som skamløst har skjult, hvad der er foregået. Rigoletto kommer til at betale en høj pris: Næste gang er det hans egen datter, som havner i kløerne på hertugen.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 15-04-2018, kl. 11:50

Ugedag Søndag
Holdnr826013
Adresse Hellerup Station
Ryvangs Allé 79
2900 Hellerup
LokaleVed busserne
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

15-04-2018 Søndag 11:50  -  20:00

Faktaoplysning

Bemærk Arrangementet omfatter bus tur-retur fra Hellerup Station til operahuset. Vi får en rundvisning i Ooperahuset. Her serveres en dejlig frokost, før vi hører operaen. I pausen nyder vi kaffe og kage.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.