Viden, udvikling og samvær
2840 HolteVælg område
Vis underviser
Vibeke Schou
Ledige pladser

Sy med dit barn eller dit barnebarn - weekendhold

Ved spørgsmål ring til 45 80 19 00

Få en kreativ weekend sammen med dit barn eller barnebarn, og lær om et håndværk. Sy hvad du har lyst til, det kan være tøj, tasker, hatte, bamser, dukker, tøj til disse eller hvad man ellers har af gode ideer. Få råd og vejledning undervejs af erfaren underviser. Kurset henvender sig til børn fra 8 år og opefter i følge med en voksen. Prisen dækker en voksen og et barn.

Medbring symaskine - skriv i bemærkningsfeltet hvis det ikke er muligt.

Derudover medbringes: Lineal minimum 30 cm lang, blyant, viskelæder, målebånd, papirsaks, stofsaks, mønsterpapir (hvis man skal sy tøj, ellers er madpapir fint nok), stof, knappenåle, synål, tråd, snitmønster/skabeloner (læreren har nogle bøger og blade med, men hvis man vil være sikker på at kunne komme hurtigt igang, er det en god ide at finde et mønster inden kursusstart, så kan man måske supplere med noget af materialet tilgængeligt på kurset). Medbring også gerne symaskine.

Bemærk: Alle symaterialer og tilbehør skal du selv medbringe og da det er et weekendhold, er det meget vigtigt at medbringe alt det du skal bruge til hele syprojektet for hele weekenden. Man er også meget velkommen til at medbringe genbrugsmaterialer og så kan vi sammen finde mulighederne i disse. Underviseren medbringer også et udvalg af stofrester og genbrugsmaterialer til gratis afbenyttelse.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 28-10-2017, kl. 10:00

Ugedag Lørdag, Søndag
Holdnr735616
Adresse Kulturcenter Mariehøj
Øverødvej 246
2840 Holte
LokaleVærksted 2, indg. B
Holdtimer12
Antal mødegange2
AfdelingAOF Nordsjælland

Kursusdage

28-10-2017 Lørdag 10:00  -  15:00
29-10-2017 Søndag 10:00  -  15:00

Faktaoplysning

Bemærk Prisen er incl. 1 voksen + 1 barn Medbring symaskine - skriv i bemærkningsfeltet hvis det ikke er muligt. Derudover medbringes: Lineal minimum 30 cm lang, blyant, viskelæder, målebånd, papirsaks, stofsaks, mønsterpapir (hvis man skal sy tøj, ellers er madpapir fint nok), stof, knappenåle, synål, tråd, snitmønster/skabeloner (læreren har nogle bøger og blade med, men hvis man vil være sikker på at kunne komme hurtigt igang, er det en god ide at finde et mønster inden kursusstart, så kan man måske supplere med noget af materialet tilgængeligt på kurset). Bemærk: Alle symaterialer og tilbehør skal du selv medbringe og da det er et weekendhold, er det meget vigtigt at medbringe alt det du skal bruge til hele syprojektet for hele weekenden. Man er også meget velkommen til at medbringe genbrugsmaterialer og så kan vi sammen finde mulighederne i disse. Underviseren medbringer også et udvalg af stofrester og genbrugsmaterialer til gratis afbenyttelse.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.